Online klantenpanel

Geef regelmatig uw mening en maak ons beter

Bent u huurder of woningzoekende bij De Vooruitgang en ziet u regelmatig zaken die beter kunnen? Of heeft u vaak ideeën waar wij als huurdersorganisatie VHV iets aan zouden kunnen hebben? Geef u dan op voor het online klantenpanel.

Hoe werkt het?
Via een korte vragenlijst kunt u zich aanmelden voor het online klantenpanel. Na uw inschrijving wordt u via e-mail uitgenodigd om korte online vragenlijsten in te vullen. U kunt zich op elk gewenst moment weer uitschrijven.

Wie voert het onderzoek uit?
Huurdersorganisatie VHV en De Vooruitgang hebben het digitale klantenpanel opgezet samen met onderzoeksbureau MAGIS Marketing & Research bv. Deze onafhankelijke partij beheert het panel en voert de onderzoeken uit namens Huurdersorganisatie VHV en De Vooruitgang. Uw vragen kunt u stellen via klantenpanelvooruitgang@gmail.com

Wat doen we met uw mening?
Als wij weten waar u als belanghebbende behoefte aan hebt, kunnen wij en de Vooruitgang onze dienstverlening verbeteren. Bijvoorbeeld door onze ledenraadpleging beter te maken. Of door gerichter over bepaalde thema's in gesprek te gaan met De Vooruitgang en het nog gemakkelijker te maken voor u. 

Hoe kunt u zich aanmelden?
Wilt u ook helpen ons en De Vooruitgang te verbeteren? Meld u dan aan voor het klantenpanel.
U maakt dan bij elk onderzoek kans op 1 van de 3  'Bottertjes' ter waarde van € 15,-.